Cineva trebuie sa plateasca cu capul!

De preferat, la propriu!

E una sa te doara fix in cot de semenii tai. Daca lucrezi la Salvare, nepasarea pentru viata oamenilor e probabil undeva in fisa postului. E cu totul altceva sa ajuti ca oamenii sa isi piarda viata si sanatatea ca sa nu se vada cat esti tu de incompetent. Cineva de la Salvarea Calarasi a depasit linia dintre indiferenta criminala de zi cu zi si complicitatea efectiva intr-o crima. Hotnews relateaza ca dupa accidentul in lant de pe, pardon de expresie, Autostrada Soarelui, cineva de la Salvare a mintit SMURD-ul care vroia sa intervina ca nu sunt victime, si apoi i-a trimis la dracu’ in praznic, in timp ce oamenii mureau pe autostrada asteptand salvarea.

Persoana aia trebuie sa plateasca!

Cereti Salvarii Calarasi sa va spuna cine a fost acea persoana! Numarul de telefon e: 0242 332622.
Cereti procurorilor de la Parchetului Calarasi sa inceapa urmarirea penala impotriva acestei persoane! Numarul de telefon e: 0242 584115.

Si intre timp, directionati 2% din impozit pentru SMURD!

Edit Luni, 10:03 AM: 6 oameni au citit postul asta. Nu e mult, dar numarul poate creste. Daca aveti blog, incercati sa il popularizati! Hai sa ajutam persoana aceea sa isi gaseasca o slujba mai potrivita, dupa ce e eliberata!

Nevermind, then. Mai bine, uitati-va aici la periuta de dinti a lui Gramo, si aici la raspunsurile lui Felicia. Am inteles ca Bris o sa raspunda si el in curand! Uau!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: