Bush e prost, sustine Hollywoodul

Nu am inteles niciodata de ce oamenii sustin ca Bush e prost. Bush a terminat Yale cu note de C, note medii pe vremea lui, cam ca A-ul in Yale-ul de azi. Bush a mai facut un MBA la Harvard. E posibil ca, in ciuda acestor dovezi contrarii, Bush sa fie intr-adevar prost. Dar nu inteleg cum pot sa sustina asta actori de la Hollywood care s-au lasat de scoala la 16 ani.

OK, poate Cameron Diaz il intrece pe Bush la dictia cu care e in stare sa citeasca un text scris de altcineva, dar macar Bush nu a aparut la Auschwitz cu un tricou pe care scria „I Love Hitler” pe fata si „Fuck The Jews” pe spate.

Un răspuns to “Bush e prost, sustine Hollywoodul”

  1. emil Says:

    … plus timpit, criminal, idiot, dictator, primitiv, pericolul-nr-1-la-adresa-pacii-mondiale, betiv cazut in patima crestinismului fundamentalist uneltind la instaurarea unei teocratii in America, omul de paie al neocon-ilor si sionistilor infaptuind planul sinistru de instaurare a unei societati totalitare in America si servind interesele imperialiste ale complexului militar-corporatist american de dominare mondiala….
    Wow!! L-am demascat si m-am racorit. Acum pot sa pun pe mine tricoul cu Che Guevara, Sendero Luminoso sau whatever genocidal local Marxist ragtag si sa ies pe strasse la dat de autografe peizanilor.

    Hollywoodul s-a straduit pina peste poate si a devenit curtea lui Louis XVI, aristocratia progresismului mondial, la fel de narcisista si gaunoasa, la fel de parazitara si de oarba. Ramine de vazut daca aceasta aristocratie va avea o soarta similara. Si nu, Bush nu este Robespierre, oricat de mult l-ar uri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: