Orice asemanare cu realitatea e incurajata

Sa zicem ca tineai cu Universitatea Craiova cand erai mic. Nu-i nimic gresit cu asta: „U” avea jucatori buni, juca in primavara europeana, si in plus erai din Craiova. Cu anii insa, jucatorii buni de la Craiova s-au pensionat sau au plecat la Steaua, Craiova a retrogradat in B, si galeria craioveana a devenit suparator de enervanta. Dar asta nu e singura ta problema: pentru ca prin 1986 te-ai bucurat cand a castigat Steaua Cupa Campionilor, galeria craioveana te-a declarat stelist si ti-a tras o mama de bataie din care de abia ai scapat cu viata.

Ai plecat la Bucuresti si ai devenit stelist. Vestile din Craiova nu sunt imbucuratoare.  Galeria craioveana e tot la fel de agresiva, stupida si enervanta. Din cand in cand, revista citita de multi craioveni ii injura pe stelisti si le promite o noua bataie. Cand treci prin Craiova, lumea se uita urat la tine, ca deh, esti stelist, si se stie ca stelistii sunt responsabili pentru declansarea tuturor conflictelor intre galerii. Si ca in secret ei conduc Liga. Si ca ei sunt responsabili pentru ca Craiova e tot in B, si se pare ca va ajunge in C. Dar tie nu iti pasa: tu esti stelist si nu ai nimic de a face cu oamenii aia din Craiova.

Acuma sa zicem ca faci ceva bun in viata ta, si ca asta te face popular. Inventezi un stilou ceva mai performant. Sau salvezi un om de la inec. Nu te-ar enerva al naibii de tare sa ii auzi pe aia din Craiova cum spun tuturor ca tu esti craiovean de al lor, de la „U”?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: