Aberatia Evenimentului Zilei

In doua articole: O romanca a batut Harvardul, de Eugenia Mihalcea si Topul modelelor de copiat, de Cristina Olivia Moldovan.

Primul are un titlu bombastic, de genul Romanii castiga intotdeauna: se pare ca o studenta de drept din Romania l-a intrecut pe un student de drept de la Harvard. Cum Harvard are vreo 800 de studenti in fiecare an, si Romania vreo cateva zeci de mii in fiecare an e destul de probabil ca din cand in cand un student roman o sa il bata pe unul de la Harvard cam la orice categorie, de la lungimea sprancenelor, pana la rozul hainelor. Daca mai pui la socoteala si ca Romania trimite la concursuri din astea crema studentilor, pe cand Harvardul ii trimite doar pe cei care nu au altceva mai bun de facut (adica aia care nu muncesc pe branci sa faca cei 200 de mii de dolari in primul an la primul job), nu e chiar foarte clar ca o romanca e mai buna decat tot Harvardul. Dar ma rog, daca vinde foaia…

A doua aberatie e in articolul scris de Cristina Olivia Moldovan, despre metodele cele mai bune de copiat la examene. Cum articolul e in intregime copiat dupa acest articol din Gandul, ma mir ca ctrl+c/ctrl+v nu e mentionat ca una din cele mai bune metode de furt prin copiere. Nu ar trebui cineva sa o ajute pe Cristina Olivia Moldovan sa isi gaseasca o slujba mai potrivita, unde furtul pe fata e mai greu de dovedit?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: