Bogdan Munteanu joaca Clue

Oare cine a desconspirat-o pe Valerie Plame, se intreaba Bogdan Munteanu de la Gandul? O fi fost Dick Cheney, vicepresedintele? O fi fost Karl Rove, mana dreapta a presedintelui? O fi fost George Bush, presedintele? Poate Mrs. Peacock, cu cutitul, in bucatarie? E complicat, toti sunt suspecti.

Singura problema cu jocul lui Bogdan Munteanu de a numi suspecti in cazul acesta e ca nu mai exista suspecti. Se stie clar cine a desconspirat-o pe Valerie Plame: Richard Armitage, mana dreapta a lui Colin Powell, in nici un caz un apropiat al lui Bush sau al lui Cheney. Oricine e familiar cu cazul acesta stie asta, si oricine nu e familiar poate afla usor. Faptul e confirmat pana si pe Wikipedia, un site creat si mentinut de oameni care nu au altceva mai bun de facut cu timpul lor si care prin urmare ar fi greu de banuit de simpatii pro-Republicane.

Daca jocul prostesc al numirii convenabile de suspecti intr-un caz in care se cunoaste vinovatul ar fi generat de incompetenta lui Bogdan Munteanu, acesta ar fi un caz rar de incompetenta chiar si pentru presa romaneasca, bogata in astfel de cazuri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: