Kerry le spune studentilor „Nu faceti ca mine!”

Intr-un discurs la Pasadena City College, John Kerry i-a amenintat pe studenti ca daca nu invata bine o sa ajunga sa fie trimisi in Irak. Asa-i! La o saptamana dupa ce pana si Romania a renuntat la armata obligatorie, Statele Unite inca mai scriu foi de incorporare pentru studentii care nu invata bine.  

Da, Kerry are dreptate: numai prostii ajung sa fie trimisi intr-un razboi putin popular ca cel din Irak. Dar, daca esti inca si mai prost, nu esti trimis intr-un razboi nepopular, ci te oferi voluntar. Si daca esti inca si mai redus, odata ce ajungi pe front inventezi misiuni imposibile a la Rambo („cand eram noi de Craciun in Irak, am fost trimisi peste rau in China, sa omoram, torturam si macelarim civili, femei si copii”). Daca esti inca si mai tampit, cand te intorci acasa relatezi fanteziile acestea ca fapte reale si iti acuzi camarazii de crime de razboi comise in China. Iar daca esti inca si mai idiot, sustii in fata Congresului ca nu pricepi de ce se lupta Statele Unite impotriva comunismului, pentru ca comunismul e doar un sistem de organizare sociala ca oricare altul, cu nimic inferior democratiei. Da, copii, mai bine sa stati in scoli decat sa ajungeti sa va purtati ca John Kerry.

Casa Alba i-a cerut lui Kerry sa isi ceara scuze pentru aceste afirmatii. Nu inteleg de ce. Kerry e perfect capabil sa ii bata pe toti concurentii la candidatura Partidului Democrat pentru presedentie, si apoi, exclusiv prin comentarii ca acesta cu soldatii prosti sa se bata singur in alegerile presidentiale. Interesanta e reactia lui Kerry la cererea Casei Albe de a-si cere scuze. Nu el, zice Kerry, ci Casa Alba trebuie sa isi ceara scuze pentru ca administratia “misled America into war and have given us a Katrina foreign policy that has betrayed our ideals, killed and maimed our soldiers, and widened the terrorist threat instead of defeating it.” Toate cuvintele cheie (misled, war, Katrina, foreign, betray, killed, maimed, terrorist threat) sunt incluse in aceasta declaratie, dar parca totusi lipseste ceva. Sunt sigur ca daca Kerry mai lucra un pic la discurs putea sa bage si un „gay marriage” si „lowered the taxes for the rich” in propozitia aia.

2 răspunsuri to “Kerry le spune studentilor „Nu faceti ca mine!””

  1. Hillary Clinton, acum parte din “the vast right-wing conspiracy” « Battling Stupidity on a Daily Basis Says:

    […] Hillary-ous!!! Spre deosebire de candidatul anterior la presedentie, Hillary Clinton a spus bancul cum trebuie. Gluma e ca in engleza, ca si in romana, […]

  2. muck-cel-mic-goes-online » Blog Archive » Hillary Clinton, acum parte din “the vast right-wing conspiracy” Says:

    […] Hillary-ous!!! Spre deosebire de candidatul anterior la presedentie, Hillary Clinton a spus bancul cum trebuie. (Citeste mai […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: